top of page
Hotel-Medno-63.jpg

WELLNESS

WELLNESS

Danes besedo wellness zasledimo že prav na vsakem koraku. Popolne gospodične nas nagovarjajo z jumbo plakatov, postavni gospodje nam ponujajo različne izdelke, sprostitveni centri pa nas prepričujejo, da jih resnično moramo obiskati. Vendar, ali sploh vemo, za kaj gre oziroma, kaj sploh to pomeni?

Wellness pomeni celosten način življenja in bivanja tako, da se posvetimo svojemu umu in telesu. Gre za občutek popolne sreče in ugodja, pretakanja energije in zadovoljstva. Gre za ravnovesje duha in telesa ter vzpostavljanje harmoničnega življenja.

Zdravo prehranjevanje, nenehna telesna vadba, različne tehnike sproščanja, pozitivne misli in aktivnosti za dušo nam bodo priklicale nasmeh na obraz in veselje v srce.

Naše življenje postaja vedno bolj prenasičeno z rutinskim vsakdanom in površinskimi odnosi, ki pa ne pripomorejo k boljšemu počutju. Časa nam zmanjkuje prav za naše ljubljene in za razvade, ki nam vlijejo energijo za jutrišnji dan.

Wellness centri v Ljubljani so vedno bolj razširjeni in razviti ter ponujajo vedno več.  Vendar to je le majhen košček sestavljanke živeti in biti wellness. Tudi ostale koščke je potrebno sestaviti, da uravnovesimo duha in telo ter se približamo srečnemu in izpopolnjenemu življenju. Saj čarobne tablete, majhne elektronske naprave za na telo, nezavidljivi nasveti iz člankov, kako postati srečen v 10 korakih in utrudljivi odnosi  ne bodo pripomogli k harmoničnemu življenju.

V življenju ni prave ali napačne poti, ampak zelo enostavno rečeno, pot je, zato naj jo vsak le poišče in ji sledi ter pripeljala ga bo do njegovega wellnessa.

Rezervacija

DELČEK RAJA NA OBROBJU MESTA

Prava wellness oaza se nahaja v Hotelu Medno, na kraju, kjer si mesto in podeželje podajata roko. Z ene strani vas tu objema gozd, z druge pa si oči spočijete ob pogledu na Kamniško-Savinjske Alpe in turkizno reko Savo. S svojim toplim, sproščujočim ambientom nudi kratek pobeg od vsakdanje naglice, sprostitev in razvajanje. Harmonijo telesa in duha lahko poiščete ob razvajanju v finski in infrardeči savni ali pa v pravi oazi miru, zasebni sobi s hidromasažnim bazenom. Sprostite se lahko ob pestri izbiri čajev, sladkih presenečenjih, svežem sadju, slanem pecivu in steklenici penine. Vse to v prikupnih prostorih, ob sproščujoči glasbi in soju svečk.

Naj se pobeg iz vaše vsakdanje rutine začne pri nas.

REZERVACIJE

  • Zaradi zagotavljanja čim bolj popolnega doživetja v naši wellness oazi, so rezervacije želenega termina potrebne vsaj 12 ur prej.

  • Ob rezervaciji vas bo naše prijazno osebje vprašalo o osebnih in kontaktnih podatkih, z namenom zagotavljanja čim boljše storitve.

  • Vašim dodatnim željam in prošnjam bomo z veseljem ugodili, le povejte jih receptorju ob rezervaciji.

  • V primeru odpovedi ali zamude, nam to sporočite čim prej, najkasneje pa 12 ur pred dogovorjenim terminom.

bottom of page