top of page
Hotel-Medno-62.jpg

KAVARNA

KAVARNA

Medtem, ko vsi še spimo in smo globoko ujeti v svoje sanje, ko so hiše še tihe in ulice temačne, kavarna Hotela Medno pleše med svetlikajočimi se zvezdicami. Najlepše bitje, kar jih je kadarkoli bilo, ponoči riše svet. Njena kreacija, ki jo vidimo ob sončnem vzhodu, je prečudovita pisana narava, s sončnicami posuti travniki, pojoči kolibriji in razigrani metulji, deroče reke in razburkana morja, ponosna drevesa in nasmejane cvetlice. Njeno delo je, da pozorno spremlja svet okoli sebe in spremembe, ki se dogajajo ter pazi, da dolgočasna sivina, okovje navad in resni obrazi ne zavladajo našim srcem. Boginja jutranje zarje poskrbi, da nas ob sončnem vzhodu pričaka čarovnija barv, mavrični obok čez pisane travnike, nebo brez oblačka in začaran pogled z iskrico v očeh. Za vsakim drevesom se lahko skriva nagajivi škrat, božanska vilinka, ki nam izpolni željo ali pa princ iz naših sanj.

V njenem čarobnem svetu je mogoče prav vse, še najbolj pa tisto, kar smo mislili, da ni. Na krilih njene domišlije se lahko sprostimo in zaživimo pravljico svojega življenja ter verjamemo, da dobro vselej premaga zlo. Vse, kar naredimo je, da iz dežele sanj prenesemo davno pozabljeno preteklost in svoj čarobni lesk.
Kavarna živi v pravljični deželi, kjer budno pazi, da nam uresničuje najlepše želje in kjer toga sivina še ni posegla, da bi izkrivila kreacije najlepših stvaritev.
S svojim peresom ustvarja vzporedno resničnost, ki je resničnejša od te, v kateri živimo.
In ravno zaradi nje lahko še vedno verjamemo v srečen konec zgodbe.

Ste se odločili, da je danes tisti dan, ki je namenjen le vam in vašim bližnjim? Da je prišel dan, ko se boste popolnoma posvetili svojim izbranim, ob dišeči skodelici kave ter ob pestri izbiri svežih naravnih sokov in sladkih dobrot?

Pravijo, da se po jutru dan pozna. Zato se naše osebje vsako jutro s skrbno pripravo okusnega samopostrežnega zajtrka potrudi, da bi imeli naši gostje čim bolj čudovit začetek dneva. Kavarna Hotela Medno vam vsako jutro ponudi pestro izbiro okusnih in svežih jedi, toplih napitkov in sokov.

Dan v kavarni lahko nadaljujete ob pestri izbiri lahkih prigrizkov, napitkov in naravnih sokov ter izbranih vin. Vi se le udobno namestite in uživajte v kramljanju s svojimi ljubljenimi ter s pogledom na prečudovite vrhove Kamniško Savinjskih Alp in turkizno reko Savo.
Božanska kavarna vas pričakuje le trenutek stran od ljube Ljubljane in vendarle v osrčju pisane narave. Je kraj, kjer vas bodo vedno pričakali nasmejani obrazi.
Ujeti med mestnim vrvežem in spokojno naravo, vas nestrpno pričakujemo in smo pripravljeni, da vam uresničimo čim več želja.

Ostala ponudba:

  • Penzionska ponudba (zajtrk, kosilo, večerja)

  • Kosila in večerje za zaključene skupine in poslovne večerje

  • Organizacija in praznovanje posebnih dogodkov (rojstni dnevi, obletnice, mature)

*Vsa ponudba velja ob predhodnem naročilu za večje ali manjše skupine gostov.

Vabljeni vsak dan med 7.00 in 21.00 uro.

bottom of page