00386 (01) 362 61 00 | recepcija@hotel-medno.si

Kongresna dvorana

KONGRESNA DVORANA

Poleg hotelirskih storitev ponujamo tudi večnamensko kongresno dvorano, ki lahko sprejme do 120 ljudi, odvisno od postavitve. Primerna je za izvedbo manjših konferenc in seminarjev ter najrazličnejših zabav, dogodkov in delavnic. Postavitev sedežev naredimo po vaših željah.

Naša odlična lokacija našim gostom ponuja miren prostor z dnevno svetlobo, kjer lahko svoje seminarje, dogodke in zabave organizirate nemoteno. Naše goste vedno pričaka brezplačno in varovano parkirno mesto. Med odmori goste okrepčamo s kavo in čajem, vodo in sokovi, čajnim pecivom, košaro sadja ali pladnjem obloženih kruhkov. Ob toplih in sončnih dneh organiziramo odmore na terasi in travniku, ki je neposredno pred zunanjimi vhodnimi vrati v dvorano. Za pestro postrežbo poskrbi naše prijazno osebje. Najem dvorane je možen za najmanj dve uri. Cena najema dvorane se zniža do 10 %, če imajo gostje tudi gostinske storitve in do 50 %, če jih vsaj polovica biva pri nas. Cena napitkov in prigrizkov, ki jih postreže naše prijazno osebje med odmori, je po dogovoru. Za kosilo ali večerjo je predhodna rezervacija obvezna.

Tukaj smo za vas, da vam uresničimo čim več želja. Prisrčno vabljeni na kraj, kjer si mesto in podeželje podajata roko.

cenik

Kongresna dvorana
Dnevni najem 150,00 €
1-urni najem 30,00 €
Najem dvorane je možen za najmanj dve uri. Cena najema dvorane se zniža do 10 %, če imajo gostje tudi gostinske storitve in do 50 %, če jih vsaj polovica biva pri nas. Cena napitkov in prigrizkov, ki jih postreže naše prijazno osebje med odmori, je po dogovoru. Za kosilo ali večerjo je predhodna rezervacija obvezna.

 

Cene storitev so za individualne goste. Cene so v EUR in že vključujejo DDV.
Cenik velja od 1. aprila 2016. Pridržujemo si pravico do spremembe cen.

Hvala, ker ste izbrali nas!

MEDEINA d.o.o.
Medno 54
1210 Ljubljana Šentvid