Sobe

Hotelske sobe

Hotelske sobe nudijo udobno bivanje v mirnem in domačem okolju s pogledom na zeleno okolico hotela. Nekatere sobe imajo pogled na gozd, iz drugih pa vidimo reko Savo.

Ker je hotel nekoliko odmaknjen iz mestnega vrveža, nudi miren kotiček za počitek v objemu narave le nekaj minut stran od čudovite prestolnice. Sobe so lepo opremljene s pridihom domačnosti. Na voljo je 26 sob in 3 suite, tako da lahko vsakdo poišče nekaj zase.  Vse sobe imajo svojo kopalnico.

Vsaka soba je opremljena s plazmo TV, neomejenim in brezplačnim brezžičnim internetom, balkonom s čudovitim pogledom na gozd ali gore, mini barom, sefom, z možnostjo sobne strežbe, s fenom za lase, hotelsko kozmetiko, kopalnim plaščem in copatki ter prijetnimi majhnimi presenečenji.  Poleg osnovne ponudbe se bo naše osebje po najboljših močeh potrudilo ustreči tudi kakšnim drugim vašim željam.

 

Vse sobe so nekadilske. Prostor za kajenje je namenjen na hotelski terasi. V hotelu so dobrodošli tudi hišni ljubljenčki.

Gostje, ki bivajo 3 noči ali več, imajo 15 % popust na nočitve.

Vsi hotelski gostje imajo v času bivanja brezplačno uporabo savn in prejmejo 20 % popust na ostale wellness storitve. Predhodna rezervacija za wellness je obvezna.

Z veseljem sprejemamo rezervacije za večje ali manjše skupine, ki velja poseben cenik.

Cenik

 

NOČITEV NA SOBO
Enoposteljna soba 52,00 €
Dvoposteljna soba 59,00 €
Suite 84,00 €
Dnevni počitek 40,00 €
Gostje, ki bivajo 3 noči ali več imajo 15 % popust na nočitev. Gostje imajo brezplačno uporabo savn in 20 % popust na ostale wellness storitve, predhodna rezervacija je obvezna.
DOPLAČILA
Dodatno ležišče 22,00 €
Zajtrk 5,00 €
Kosilo/večerja 9,00 €
Hišni ljubljenčki 10,00 €

Turistična taksa:

-odrasli
– otroci od 7. do 18. leta
-otroci do 7. leta

 

1,27 €
-50%
gratis

Prijavnina 1,00 €
POPUSTI
Otrok do 5. leta starosti gratis
Otrok od 5. do 12. leta na dodatnem ležišču -50 %

 

Cene storitev so za individualne goste. Cene so v EUR in že vključujejo DDV.
Cenik velja od 1. aprila 2016. Pridržujemo si pravico do spremembe cen.

Hvala, ker ste izbrali nas!

MEDEINA d.o.o.
Medno 54
1210 Ljubljana Šentvid

Posebne ponudbe